Rregullorja e Dërgesës

Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

Të nderuar përdorues, Ju falëminderit për vizitën tuaj në faqen tonë interneti.

Ju prezantojmë mënyrën e dërgesës së produkteve që e ofron Loging Elektronics.

Me qëllim që porositë tuaja të arrijnë me siguri, nënshkruam marrëveshje me disa kompani të shquara për postë të shpejtë në vendin tonë. Në këtë mënyrë ofrojmë mundësi për ju ta përzgjedhni mënyrën më të përshtatshme të dërgesës sipas kushteve dhe mundësive të përcaktuara.

MËNYRA E MUNDSHME PËR DËRGIM:

 • DHL – Kompani e çmuar për dërgesa të paketave brenda dhe jashtë Maqedonisë.
  Prioritet: dërgesa ndërkombëtare
   
 • TNT – Kompani e çmuar për dërgesa të paketave jashtë Maqedonisë.
  Prioritet: dërgesa ndërkombëtare
   
 • KURIR – Kompani e licencuar për dërgesë të paketave brenda shtetit.
  Prioritet: dërgesa brenda Maqedonisë
   
 • ЕМЅ-POSTA E SHPEJTË – Servis i cili i ndjek prirjet të shpejta bashkëkohore botërore dhe mundëson dërgesa kudo në botën brenda afatit më të shkurtër kohor.
  Prioritet: posta ndërkombëtare dhe dërgesa brenda Maqedonisë
   
 • КOEX - Kompani profesionale dhe e specializuar e cila ofron dërgesa expres në të gjithë territorin e Kosovës.
  Prioritet: Dërgesat brenda Kosovës

Çmimet për dërgesa:

Lista aktuale e çmimeve për dërgimin e porosive tuaja është:

Me Kurir Për dërgim brenda:
Për peshë: Shkup Maqedoni
(0÷1)kg 80.00 den 110.00 den
(1.01÷5)kg 110.00 den 110.00 den
(5.01÷30)kg 180.00 den  
(5.01÷10)kg   110.00 den
(10.01÷20)kg   160.00 den
(20.01÷30)kg   180.00 den
(30.01÷40)kg   200.00 den

 

Me DHL Për dërgim brenda:
Për peshë: Maqedoni Globalisht, në të gjithë botën
(0÷5)kg 250.00 den  
(5.01÷15)kg 370.00 den  
(15.01÷30)kg 530.00 den  
(0÷2)kg   25.00 EUR
(2.01÷2.5)kg   26.50 EUR
+ add 0.5kg   + 1.50 EUR

 

Me TNT Për dërgim brenda:
Për peshë: Globalisht, në të gjithë botën
(0÷2)kg 20.00 EUR
(2.01÷2.5)kg 21.50 EUR
+ add 0.5kg +1.50 EUR

 

Me КОЕХ Për dërgim brenda:
Për peshë: Kosove
(0÷1)kg 3.00 EUR
(1.01÷5)kg 3.50 EUR
(5.01÷10)kg 4.50 EUR
(10.01÷20)kg 6.00 EUR
(20.01÷30)kg 8.00 EUR
...

 

Dërgimi i porosive do të kryhet në adresën që ju do ta shënoni si adresë për dërgim.
Prandaj, shënojeni adresën saktësisht dhe plotësisht, së bashku me kodin postar të adresës!
Loging Elektronics nuk ka përgjegjësi për gabimet e mundshme të bëra nga ana juaj duke e shënuar adresën e dëshiruar, dhe shpenzimet në raste të këtilla do t’i merrni përsipër vetë ju.
Dërgimi i porosive do të kryhet brenda afatit më të shkurtër, domethënë brenda 24 orëve prej marrjes së produkteve nga furnizuesi. Pasi porosia do të dorezohet në adresën tuaj, detyra juaj është t’i nënshkruani dokumentet e nevojshme të cilat do t’ju dorëzojë furnizuesi. Me atë, ju konfirmoni se porosia është pranuar nga ana juaj.
Në rast se porosinë e keni bërë të shtunën pas ores 16.00, ajo do të dorëzohet brenda 72 orëve.
Në rast se porosinë e keni bërë të shtunën përpara ores 16.00, ajo do të dorëzohet brenda 48 orëve.
Në qoftë se ka vonesë me dërgimin e porosive, Loging Elektronics nuk merr përsipër përgjegjësi nëse vonesa është shkaktuar nga ana e kompanisë së angazhuar për dërgimin.
Në raste kur blerësi nuk është në shtëpi dhe nuk është në disponim për ta marrë porosinë në kohën e caktuar, ose nuk ka qasje të përshtatshme dhe kushte për dorëzim të produktit brenda afatit kohor, Loging Elektronics nuk ka përgjegjësi t’i dorëzojë produktet brenda afatit të caktuar, Loging Elektronics ka për detyrë të ju njoftojë me kohë nëse nuk jemi në mundësi ta dorëzojmë porosinë në numrin e telefonit që e keni shënuar duke e bërë porosinë.

Kushtet për dërgim pa pagesë të porosive të përzgjedhura

Bazuar në vlerën e shportës së konsumatorit, ju mund të keni zbritje në formë të dërgimit pa pagesë të porosisë tuaj, për të cilën do të jeni i njoftuar menjëherë. Kushtet aktuale për dërgim pa pagesë të porosisë.

1. për Maqedoni dhe Shkup:

Shkup Vlera e shportës së konsumatorit > nga:
Për peshë: Dërgesa me Kurir: Dërgesa me DHL:
(0÷1)kg 800.00 den  
(1.01÷5)kg 1,100.00 den  
(5.01÷30)kg 1,800.00den  
(0÷5)kg   2,500.00 ден.
(5.01÷15)kg   3,700.00 ден.
(15.01÷30)kg   5,300.00 ден.

 

Македонија Vlera e shportës së konsumatorit > nga:
Për peshë: Dërgesa me Kurir: Dërgesa me Kurir:
(0÷1)kg 1,100.00 den  
(1.01÷5)kg 1,100.00 den  
(5.01÷10)kg 1,100.00 den  
(10.01÷20)kg 1,600.00 den  
(20.01÷30)kg 1,800.00 den  
(30.01÷40)kg 2,000.00 den  
(0÷5)kg   2,500.00 den
(5.01÷15)kg   3,700.00 den
(15.01÷30)kg   5,300.00 den

 

*ex. Porositë e përzgjedhura për dërgesë pa pagesë brenda vendit: nëse shporta e konsumatorit ka vlerë së paku 1,300.00 denarë dhe peshë 0.9Kg.

2. Globalisht në të gjithë botën (pa Maqedoninë dhe Kosovën):

Globally Consumers' basket value > from:
Për peshë: Dërgesa me DHL: Dërgesa me TNT:
(0÷2)kg 250.00 EUR 200.00 EUR
(2.01÷2.5)kg 265.00 EUR 215.00 EUR
(2.51÷3)kg 280.00 EUR 230.00 EUR

 

*ex. Përzgjedhja e porosive për dërgim pa pagesë në gjithë botën me TNT bëhet: nëse shporta e konsumatorit është 205.00 euro dhe pesha e dërgesës është 1.7kg.

3. për Kosovë:

Глобално Vlera e shportës së konsumatorit > nga:
Për peshë: Dërgesa me  KOEX:
(0÷1)kg 30.00 EUR
(1.01÷5)kg 35.00 EUR
(5.01÷10)kg 45.00 EUR
(10.01÷20)kg 60.00 EUR

 

*ex. Porositë e përzgjedhura për dërgesë pa pagesë brenda vendit: nëse shporta e konsumatorit ka vlerë së paku 1,300.00 denarë dhe peshë 0.9Kg.

Çmimet dhe rregullimet e çmimeve

Çmimet janë në përputhje me marrëveshjen tonë aktuale me kompanitë. Logging Electronics rezervon të drejtën për të ndryshuar ato dhe të heq dorë nga gabimet e bëra pa dashje në çmim.

** Përmbajtja e të dhënave në këtë rregullore janë subjekt që mund të ndryshojë në kohë pa njoftim paraprak.

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.