Blerje të sigurtë

Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

Të nderuar përdorues, Ju falëminderit për vizitën tuaj në faqen tone interneti.

Ju prezantojmë politikën për blerje të sigurtë me të cilën garantohet siguria juaj gjatë përdorimit të kartelave pagimi.

Loging Elektronics është plotësisht I dedikuar ndërtimit të marrëdhënieve to forta dhe afatgjata me Ju- blerësit. Marrëdhëniet e këtilla ne I ndërtojmë në bazë të konfidencialitetin. Për shkak të kësaj, prioriteti ynë është siguria gjatë përdorimit të kartelave tuaja pagimi në dyqanin tonë elektronik.

Loging Elektronics ka nënshkruar marrëveshje me njërën prej bankave më të mëdha në Maqedoni – Stopanska banka Sh.A. Të gjitha transakcionet për pagesë kryhen nëpërmjet sistemit të kësaj banke. Institucioni i vetëm I cili është në kontakt me të dhënat tuajafinanciare është Stopanskabanka.

Para plotësimit të tëdhënave të kartelës kredite, jeni transferuar në faqen e sigurtë të bankës, ku futet numri dhe konfirmohet transakcioni. Gjatë kësaj, të dhënat ruhen në një bazë të krijuar sipas kriterave më të larta për punim të sigurtë.

Transakcionet për pagesa në Maqedoni kryhen nëpërmjet sistemit të Stopanska banka Sh.A. Shkup, I cili është mundësuar dhe përkrahur nga CaSys, kompani e çmuar për transakcione me kartela.

Për të arritur mbrojtje sa më të lartë, Loging Elektronics përdor SSL certificatë. Me instalimin e kësaj certificate në faqen internet parandalojmë që informacionet të mos keqpërdoren nga persona të tjera me qasje të paautorizuar(sulmues cyber).Me këtë, emrat, adresat,fjalëkalimet dhe të dhënat tuaja të tjera personale që I fusni gjatë regjistrimit në faqen tonë janë të sigurta për shkak të certifikatën SSL.

Kartelat pagimi janë mjeti themelor për pagesat elektronike.Për të gjithë klientët të cilët do t’I përdorin kartelat në dyqanin tonë elektronik, ne ofrojmë MBROJTJE TË DYFISHTË.

Në qoftë se keni pyetje në lidhje me sigurinë e pagesave, na kontaktoni në: [email protected].

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.