besplatna online alb
Skip Navigation Links.

Helping Soldering Tools

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
HH-391A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HETH110BK
Llupë me Duar Ndihmëse
7,21
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
RND 560-00188
Informata të shpejta
(0)
Llupë me Duar Ndihmëse, LED, 80mm, RND
14,41
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FIXPOINT SLDLE01
Informata të shpejta
(0)
Llupë me Duar Ndihmëse, 2 x, LED, Sfungjer, Fixpoint
23,54
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
MHS-91
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MHS-91
Llupë me Duar Ndihmëse
8,68
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
ZD-126-3
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: ZD-126-3

Llupë me Duar Ndihmëse, 2.5 / 7.5 / 10 x, 90mm, LED, Sponge, Fixpoint

16,15
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FIXP.SLDLE02
Informata të shpejta
(0)
Llupë me Duar Ndihmëse, 3 x, 90mm, LED, Sfungjer, Fixpoint
46,26
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
RND 560-00226
Informata të shpejta
(0)

Llambë Zmadhuese LED me Aksesorë të Dorës së Tretë dhe Saldimits, 3 x, 90 mm, RND Lab

43,98
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ZD-10H
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: ZD-10H
Llupë me Duar Ndihmëse, 3x, Sfungjer
12,9
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
RND 560-00189
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës për saldues, Sponge, RND

4,79
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
RND 560-00243
Informata të shpejta
(0)

Soldering Iron Stand, Sponge, Soldering Wire Feeder.

12,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FIXPOINT SLDH01
Informata të shpejta
(0)
Mbajtëse e Pllakave Elektronike, SLDH01, 360°, Fixpoint
22
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PCW10A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PCW10A
SOLDER ADD HOLD.MAT 450x300+Magn
20
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PCW10B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PCW10B
SOLDER ADD HOLD.MAT 390x270+Magn
18,01
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
HQ-SOLDER/H3EC
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SOST01BK
Pjesë Shtesë për Dorezë Salduese, Sfungjer, H3EC, HQ
4,37
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
ZD-10
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: ZD-10
Pjesë Shtesë për Dorezë Salduese, Sfungjer, ZD-10, Puctec
3,98
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.