besplatna online alb
Skip Navigation Links.

Heating Devices

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
HM-0024/S1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEBL120CWT1

Batanije elektrike, e bardhë, 80 x 150 cm.

43,01
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0024/S2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEBL120CWT2

Batanije elektrike, e bardhë, 140 x 160 cm.

78,72
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0025/SS1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEBL130CWT1

Batanije elektrike, ngjyrë hiri, 80 x 150 cm.

49,99
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0021/3
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEHP112CGY
Nxemes per Stomak dhe Shpinde, Kujdesi Ndaj Vetes, 69 x 28 cm
34
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0021/1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEHP110CGY
Nxemes per Stomak dhe Shpinde, Kujdesi Ndaj Vetes, 42 x 32 cm
20,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HM-0020/2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEBL110CWT2
Nxemes, Kujdesi Ndaj Vetes, 140 x 160 cm
44,64
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0019
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEBL110CWT1
Nxemes, Kujdesi Ndaj Vetes, 80 x 160 cm
34,98
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0005
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEFW110CGY
Batanije per Kembe, Kujdesi Ndaj Vetes, 31 x 25 x 27 cm
37,98
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HMH001/B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTCO40FBK

Aksesor shtepiak - Nxemse, me termostat te ndryshueshem, e zeze, 1200/2000W.

51,13
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-HMH002/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTCO50FWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, me telekomande, e bardhe, 750/1250/2000W.

54,99
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HMH003/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTPL20FWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, me telekomande, e bardhe, 1000/2000W.

93,99
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HMH003/B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTPL20FBK

Aksesor shtepiak - Nxemese, me telekomande, e zeze, 1000/2000W.

113,46
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-HM004/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTFA13CWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, e bardhe, 1000/2000W.

17,85
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-HMH005/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTPN10FWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, e bardhe, 400W.

19,99
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0022
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTCO30FWT

Nxemëse elektrike 2000/1250/750W, me kohemates.

32,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.