besplatna online alb
Skip Navigation Links.

Arduino accessories

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
DB-MOD TCS230
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: TCS3200 COLOR SENSOR

Aksesor për pallkë zhvillimore, me modul të detektuesit të ngjyrave TCS3200.

17,48
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0024
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: N20 GEAR MOTOR

Aksesor për pllakë zhvillimore, Mini N20 motor ingranazhesh 6V- VDC.

7,08
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0025
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 8-PUSH BUTTON MODULE

Aksesor për Pllakë Zhvillimore, Modul me 8 Butona, 2 x 4

5,29
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0037
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: RED GREEN LED MODULE

Aksesor për pllakë zhvillimore, me LED.

2,6
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0039
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 1CH SSR MODULE

Aksesor për pllakë zhvillimore, SSR 1-Kanal 5V Modul Solid State Rele.

6,63
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0002
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 10MM RGB LED MODULE

Aksesor për pllakë zhvillimore, 10 mm modul LED RBG.

3,31
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0012
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DFR0065

Aksesor për pllakë zhvillimore, FTDI USB to UART 3.3 / 5 V, Arduino.

26,51
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0017
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DFR0259

Aksesor për pllakë zhvillimore Arduino, RS485 Shield.

22,1
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0008
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: POTENTIOMETER MODULE

Aksesor për pllakë zhvillimore Arduino, Potenciometer rrotullues 10kOhm.

6,72
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0055
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: BREADBOARD POWER BOARD-2

Aksesore për Pllakë Zhvillimore, Moduli i Fuqisë Breаdboard, 5 V, 3.3 V, MB102

5,2
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-SEN URM37
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SEN0001

Aksesore për Pllakë Zhvillimore, Sensori Ultrasonik, URM37

29,86
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-SEN AMT1001
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AMT1001 TEMP MODULE

Aksesore për Pllakë Zhvillimore, Senzor i Temperaturës dhe Lagështisë, AMT1001

7,96
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0004
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: TM1637 LED DISPLAY

Aksesore për Pllakë Zhvillimore, Ekran LED me 4 Shifra, 7 Segmente

3,31
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-SEN MQ6
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MQ-6 GAS SENSOR MODULE

Aksesorë për Pllakë Zhvillimore, Sensori i Gazit, MQ-6

5,02
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-SEN MQ2/2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SEN0127

Aksesorë për Pllakë Zhvillimore, Sensori i Gazit, MQ-2

17,65
Më shumë
Dërgesa Falas
w

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.