besplatna online alb
Skip Navigation Links.

Nxemëse

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
HM-0021/3
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEHP112CGY
Nxemes per Stomak dhe Shpinde, Kujdesi Ndaj Vetes, 69 x 28 cm
22,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HM-0021/1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEHP110CGY
Nxemes per Stomak dhe Shpinde, Kujdesi Ndaj Vetes, 42 x 32 cm
19,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0020/2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEBL110CWT2
Nxemes, Kujdesi Ndaj Vetes, 140 x 160 cm
27,92
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0019
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEBL110CWT1
Nxemes, Kujdesi Ndaj Vetes, 80 x 160 cm
18,35
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HM-0005
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEFW110CGY
Batanije per Kembe, Kujdesi Ndaj Vetes, 31 x 25 x 27 cm
21,46
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HMH001/B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTCO40FBK

Aksesor shtepiak - Nxemse, me termostat te ndryshueshem, e zeze, 1200/2000W.

50,26
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-HMH002/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTCO50FWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, me telekomande, e bardhe, 750/1250/2000W.

54,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HMH003/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTPL20FWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, me telekomande, e bardhe, 1000/2000W.

92,4
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HMH003/B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTPL20FBK

Aksesor shtepiak - Nxemese, me telekomande, e zeze, 1000/2000W.

92,4
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HM004/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTFA13CWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, e bardhe, 1000/2000W.

17,55
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HM005/GY
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTFA11CWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, e bardhe, 750/1500W.

28,5
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HMH005/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTPN10FWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, e bardhe, 400W.

19,65
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0022
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTCO30FWT

Nxemëse elektrike 2000/1250/750W, me kohemates.

31,83
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HM021
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: WIFIFNH10CBK
Nxenese, Pajisje të Mençura, Gri, WiFI, 1200/2000 W
88,46
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-HM022
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: WIFIFNH20CWT
Nxenese, Pajisje të Mençura, Gri, WiFI, 1800 W
58,97
Më shumë
Dërgesa Falas
w

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.