Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

Seminar i realizuar me sukses TEKNOLOGJI TE AVANCUARA per Monitorim dhe Zgjidhje per permiresimin e CILESISE TE ENERGJISE

Hotel Panoramika, Shkup, 2022-09-30 2:23:29.MD

Në bashkëpunim me ELSPEC – Brand për teknologji supreme dhe zgjidhje për Cilësinë e Energjisë, më 27 shtator 2022, realizuam seminarin njëditor pa pagesë “Teknologjitë e Avancuara për Monitorim dhe Zgjidhje për Përmirësimin e Cilësisë së Energjisë”. Seminari u mbajt në Hotel Panoramika në Shkup, Maqedoni. Qëllimi i aktivitetit ishte sjellja e informacioneve të reja dhe praktike për teknologjitë e avancuara të monitorimit që ekzistojnë dhe zgjidhjet e problemit të përmirësimit të cilësisë së energjisë elektrike, të cilat do t'u mundësojnë pjesëmarrësve ta zbatojnë dhe zbatojnë më tej atë.

Të ftuar, përveç tre inxhinierëve tanë të certifikuar në Loging Electronics, ishin edhe specialistë nga prodhuesi ELSPEC. Në edicionin e sivjetshëm kishim rreth 30 vizitorë – inxhinierë më të kualifikuar dhe më me përgjegjësi për problemet nga Maqedonia dhe Kosova nga sektorët e prodhimit, transmetimit, shpërndarjes së energjisë elektrike si dhe konsumatorët më të mëdhenj industrialë. Në përgjithësi, mundësia ishte e shkëlqyer për të marrë informacione të dobishme dhe praktike në lidhje me këtë qasje unike dhe numër 1 në botë në matjen dhe përmirësimin e parametrave të sistemeve të rrjetit elektrikt.


Prezantimet u organizuan në 3 pjesë:

1. Prezantimi u bë nga Inxh. Zllatko Nikollovski, poashtu ishte njohje e të pranishmëve me kompaninë tonë Logging Electronics dhe çfarë kemi bërë deri më tani për këtë temë në rajonin tonë me shembuj se si është gjendja jonë aktuale. Bëmë edhe një hyrje për problemin e cilësisë së energjisë elektrike (Lidhja me prezantimin)

2. Prezantimi Elspec (Mr.Hugo Carvallosa) - Teknologjitë e Avancuara për Monitorimin dhe Vlerësimin e Cilësisë së Energjisë (Lidhja me prezantimin)

3. Prezantimi Elspec (Mr.Eylon Kasif) - Zgjidhje për të përmirësuar cilësinë e energjisë që kursejnë energji (Lidhja me prezantimin)

 

Falenderojmë të gjithë vizitorët për besimin e tyre, i cili është një motiv shtesë për ne që të vazhdojmë të organizojmë ngjarje të tilla edukative. Shpresojmë që me këtë ngjarje të kemi dhënë kontributin dhe nxitjen tonë për zhvillimin e mëtejshëm të problemit nga të gjitha palët e interesuara në rajon.

Lajmet e fundit
30.09.2022
Seminar i realizuar me sukses TEKNOLOGJI TE AVANCUARA per Monitorim dhe Zgj...
...
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.