TNC-lloji

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 2 од 2
TNC-105
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, Female, 11.0 mm, Chassis
0,74
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TNC-119
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, UHF Male - TNC Female
0,65
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TNC-0066
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, Male, RP, RG213, Crimp
2,52
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TNC-109
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, MUHF Male - TNC Female, 11.0 mm
0,44
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TNC-0055
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, Male, RP, RG58, Crimp
1,79
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TNC-202
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, Female, RP, RG58, Crimp
2,11
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TNC-001RP
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, Male, RP, RG58, Crimp
1,38
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TNC-0045
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, Male, RG174, Crimp, Angled, 90°
1,79
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TNC-0046
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, Male, RP, RG174, Crimp
0,93
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TNC-3068
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, TNC Male - MUHF Female
0,54
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TNC-0036
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, Male, RG58, Crimp, Angled, 90°
0,56
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TNC-0011
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, Male, RG58, Low - Loss, Crimp
1,26
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TNC-1044
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, Female, RG174, Crimp
0,49
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
TNC-0022
Informata të shpejta
(0)
TNC Connector, Male, RG58, Clamp
0,49
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.