Kompjuterik

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 4 од 16
DSC-125
Informata të shpejta
(0)
D-SUB Socket, Female, 25 Pin
0,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-137
Informata të shpejta
(0)
D-SUB Socket, Female, 37 Pin
0,89
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
DSC-125P
Informata të shpejta
(0)
D-SUB Socket, Female, 25 Pin, PCB
0,86
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-015P
Informata të shpejta
(0)
D-SUB Plug, Male, 15 Pin, PCB
0,36
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-037P
Informata të shpejta
(0)
D-SUB Plug, Male, 37 Pin, PCB
1,48
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-137P
Informata të shpejta
(0)
D-SUB Socket, Female, 37 Pin, PCB
1,48
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-415P
Informata të shpejta
(0)
D-SUB Plug, Male, 15 Pin, PCB, VGA
0,39
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-415
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CCGP59900ME
D-SUB Plug, Male, 15 Pin, VGA
0,8
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-515
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DSC-515
D-SUB Socekt, Female, 15 Pin, VGA
0,62
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-025
Informata të shpejta
(0)
D-SUB Plug, Male, 25 Pin
0,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-009
Informata të shpejta
(0)
D-SUB Plug, Male, 9 Pin
0,45
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-015
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CCGP52803ME
D-SUB Plug, Male, 15 Pin
0,63
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-019
Informata të shpejta
(0)
D-SUB Plug, Male, 19 Pin
1,52
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-515P
Informata të shpejta
(0)
D-SUB Socekt, Female, 15 Pin, PCB, VGA
0,39
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSC-150
Informata të shpejta
(0)
D-SUB Socket, Female, 50 Pin
1,41
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.