Sistemet dhe pajisjet solare

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 4
CIR-CAR V10460
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: V10460
Electric Vehicle Charging Stations, 25kW, RFID, RS485, 3G, IP54
6.392,83
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-CAR V15155
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: V15155
Electric Vehicle Charging Stations, 50kW, RFID, 3G, IP54
47.722,98
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-CAR V15010
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: V15010
Electric Vehicle Charging Stations, 50kW, RFID, 3G, IP54
11.589,19
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-CAR V15040
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: V15040
Electric Vehicle Charging Stations, 50kW, RFID, 3G, IP54
23.039,15
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-CAR V23015
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: V23015
Electric Vehicle Charging Stations, Smart Charging, 3.6kW, RFID
1.473,7
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PV-AZS4
Informata të shpejta
(0)

Konektor 1000V, 30A.

11,52
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PV-AZB4
Informata të shpejta
(0)

Konektor 1000V, 30A.

11,52
Më shumë
Dërgesa Falas
w
CIR-PV CDP-0
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CDP-0
Kontrollues Automatik i Rrymës për PV Sistem, DIN
943,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV CDP-G
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CDP-G
Kontrollues Automatik i Rrymës me Menaxhim nga Largësia, DIN
1.214,52
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PIK CS PVT
Informata të shpejta
(0)

Hibrid solar modul per gjenerim te elektricitetit dhe energji termale nga dielli, 265W

295,5
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PIK265P(60)
Informata të shpejta
(1)

Modul solar polikristalin per gjenerimin e elektricitetit nga rrezet solare, me fuqi 265W.

122,42
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PIK280M(60)
Informata të shpejta
(0)
SOLAR PV-PAN.265W x60c -PC
133,81
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PIK340M(72)
Informata të shpejta
(0)
SOLAR PV-PAN.265W x60c -PC
167,9
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PIK270P(60)
Informata të shpejta
(0)
SOLAR PV-PAN.265W x60c -PC
124,73
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PIK280P(60)
Informata të shpejta
(0)
SOLAR PV-PAN.265W x60c -PC
129,35
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.