Sistemet dhe pajisjet solare

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 2 од 3
TESCOM-PV1500IRR
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, 230 VAC, 1.5kW
2.668
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TESCOM-PV2200IRR
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, 230 VAC, 2.2kW
3.653,02
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TESCOM-PV3000IRR
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, 230 VAC, 3kW
4.343,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TESCOM-PV1000
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, Electrical Energy, Battery, 230 VAC, 1kW
2.618,85
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TESCOM-PV5000
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, Electrical Energy, Battery, 380 VAC, 5kW
11.930,31
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TESCOM-PV10000RT
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, Electrical Energy, 380 VAC, 10kW
15.956,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TESCOM-PV1500
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, Electrical Energy, Battery, 230 VAC, 1.5kW
3.762,14
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TESCOM-PV3000RT
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, Electrical Energy, 230 VAC, 3kW
7.788,71
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TESCOM-PV5000RT
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, Electrical Energy, 380 VAC, 5kW
9.954,37
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E5K041
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, Electrical Energy, 230 VAC, 10kW
20.096,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E4K394
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, Electrical Energy, Battery, 230 VAC, 1.5kW
11.536,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TESCOM-PV2000
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, Electrical Energy, Battery, 230 VAC, 2kW
4.628,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TESCOM-PV3000
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, Electrical Energy, Battery, 230 VAC, 3kW
7.674,68
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E5K011
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, Electrical Energy, 230 VAC, 1.25kW
3.983,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-PV E5K021
Informata të shpejta
(0)
Solar PV System, Electrical Energy, 230 VAC, 2.75kW
6.378,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.