Çanta dhe Paketim

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
BDL-MOI1012
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MOI1012
ESD Çanta Mbrojtëse nga Lagështia, 254 x 305mm, x100, Bondline
51,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-LTM1012
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LTM1012
Çanta Mbrojtëse Statike, 254 x 305mm, x100, Bondline
42,41
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-MOI1020
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MOI1020
ESD Çanta Mbrojtëse nga Lagështia, 254 x 508mm, x100, Bondline
80
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-LTM1218
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LTM1218
Çanta Mbrojtëse Statike, 305 x 457mm, x100, Bondline
73,11
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-LTM46
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LTM46
Çanta Mbrojtëse Statike, 102 x 152mm, x100, Bondline
13,06
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BDL-LTM23
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LTM23
Çanta Mbrojtëse Statike, 50 x 76mm, x100, Bondline
7,36
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BDL-MOI1820
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MOI1820
ESD Çanta Mbrojtëse nga Lagështia, 457 x 508mm, x100, Bondline
144,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
RND 600-00033
Informata të shpejta
(0)
Çanta Mbrojtëse Statike, 254 x 203mm, x100, RND
17,7
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND 600-00004
Informata të shpejta
(0)
Çantë Antistatike, 127 x 76mm, x100, RND
3,35
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BDL-LTP1012
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LTP1012
Çantë Antistatike, 254 x 305mm, x100, Bondline
26,19
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
RND-ESDBAG01
Informata të shpejta
(0)
Çantë Antistatike, 185 x 130mm, x10, Flluska, RND
2,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BDL-PB1012
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: BDL-PB1012
Çantë Antistatike, 254 x 305mm, x100, Bondline
9,42
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BDL-PB46
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PB46
Çantë Antistatike, 102 x 152mm, x100, Bondline
2,72
Më shumë
Dërgesa Falas
w
RND 600-00053
Informata të shpejta
(0)
Mbështjellëse e Zgjatur Antistatike, 500mm, 300m, RND
45,08
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BDL-PCHESD
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PCHESD
ESD Qantë, Bondline
6,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.