Pjesa rezerve dhe të konsumueshme

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 2 од 26
WEL.DSX80
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051319099N
Letkon Desaldimi, 80 W, Weller
342,39
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.51318099
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051318099N
Letkon Desaldimi, 80 W, Weller
347,76
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.HAP1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0052711599N
Letkon me Ajër të Nxehtë, 100 W, Weller
388,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.HAP200
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0052711699N
Letkon me Ajër të Nxehtë, 200 W, Weller
443,93
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.DS114
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051351499
Maje Desaldimi, DS22, DS80, DSV80, 3.3 mm, 1.8 mm, 18 mm, WEL.DS114
17,45
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.DX113
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DX113
Maje Desaldimi, DSX 80, DXV 80, 2.5 mm, 1.2 mm, 25 mm, WEL.DX113
13,02
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.DIL 16WG
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0054173499
Maje Desaldimi, 16 - DIL Case
77,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.DX114
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051314499
Maje Desaldimi, DSX 80, DXV 80, 3.3 mm, 1.8 mm, 25 mm, WEL.DX114
13,02
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL. DSH114/FU
Informata të shpejta
(0)
Maje Desaldimi, DS 22, DS 80, DSV 80, Weller DSH114/FU
4,92
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.DS112
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051351299
Maje Desaldimi, DS22, DS80, DSV80, 2.3 mm, 1.0 mm, 18 mm, WEL.DS112
17,45
Më shumë
Dërgesa Falas
w
WEL.DS113
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DS 113
Maje Desaldimi, DS 22, DS 80, DSV 80, 2,5 mm, 1,2 mm. 18 mm, Weller DS113
17,45
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL. DSH110/FU
Informata të shpejta
(0)
Maje Desaldimi, DS 22, DS 80, DSV 80, Weller DSH110/FU
4,92
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.DX116
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051314699
Maje Desaldimi, DSX 80, DXV 80, 2.7 mm, 1.2 mm, 29 mm, WEL.DX116
13,02
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.DS117
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051355099
Maje Desaldimi, DS22, DS80, DSV80, 2.9 mm, 1.5 mm, 18 mm, WEL.DS117
17,45
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WEL.DS116
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T0051351699
Maje Desaldimi, DS22, DS80, DSV80, 2.7 mm, 1.2 mm, 24.5 mm, WEL.DS116
17,45
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.