Rrjetë wireless

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
FLUKE AM/C1090WD
Informata të shpejta
(1)
Tester Kit, Multiadapter, WiFi Roaming
596,57
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.PLANNER
Informata të shpejta
(0)
Softver, Tela per Planifikim te Rrjetit
3.035,36
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.SURVEY PRO
Informata të shpejta
(0)
Softver, Dizajnim te Rrjetave pa Tela
5.512,32
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.SPECTRUM X
Informata të shpejta
(0)
Softver, Identifikim dhe Zbulim te RF Interferencave
5.004,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.WIFI AN.PR
Informata të shpejta
(0)
Softver, Monitorim dhe Troubleshooting WLAN
5.512,32
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE AM/A1150G
Informata të shpejta
(0)
Softver, Monitorim te WLAN dhe Troubleshooting
4.337,57
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.LR-G2
Informata të shpejta
(0)
Testues LAN, Smart, WiFi
4.288,16
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE AIRCHECK
Informata të shpejta
(0)

WiFi Tester i cili ka te integruar te gjitha teknologjite e Wi-Fi plus detektimin e interferencave,skanim te kanaleve dhe testimin e lidhjeve (802.11 a/b/g/n).

2.314,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.