Mbështetje Teknike

Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

Mbështje teknike në Loging Electronics, Shtëpia e Elektronikës që nga viti 1997,

Si mund Loging t’iu ndihmojë në punën tuaj, Në jetën tuaj të përditshme? Një pyetje që me devotshmëri jemi përpjekur t’i gjejmë një përgjigje. Që nga themelimi i kompanisë më 1997 deri më tani. Mbështetje teknike e specializuar për çdo produkt të ofruar nga ne ka qenë i përfshirë në punën tonë.ose duke iu ndihmuar të bëni zgjedhjen tuaj. Pastaj do të pranoni mbështetje në garancion edhe pas periudhës së garancionit në të gjitha 20000 produktet tona që i kemi në dispozicionin tuaj në tri fusha bazike:

1. Paisje industriale për matje dhe telekomunikacion (matje, analizë dhe më të bukurën menaxhimin )
2. Komponente Elektronike, Vegla, Kabllo dhe Konektorë
3. Multimedia dhe Shtëpi e mençur (Jetë e mençur)

   
   

   Nëse jeni familiarizuar me këto situata:

  • A ju nevojitet këshillë për produktet e përzgjedhura?
  • A keni dilemma për produktet e reja,keni nevojë për konsultime?
  • Ose ju nuk e dini për çfarë keni nevojë, por a mund t’a përshkruani disi?

Atëherë, nga ekipi ynë për mbështetje teknike,mund të gjeni ndihmë për:
-konsultime falas;
-zgjidhje nga produktet , ose kombinimi i tyre dhe pastaj zgjedhja mbetet e juaja
- zgjidhje e optimizuar
- servisim i ndërgjegjshëm.


Priteni nga ne tani dhe në të ardhmen,  zotim për: përzegjdhje, kualitet, ekspertizë, garancion, tjetër.


Përndryshe,na gjeni në: suppo[email protected]; phone +389 (02) 3127 345 / lok.2 ose na vizitoni :


View Larger Map

Loging Electronics
Naroden Front No. 19а/1/6, 1000 Skopje, Macedonia+389 (02)  3127 345 +389 (02) 3244 705 [email protected]

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.