Matëse i gazit në ambientin

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
FLUKE CO-220
Informata të shpejta
(0)
Matës i Monoksidit të Karbonit, CO, 1000 ppm
1.080,21
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SAS-GD100
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DTCTG10CWT
Detektor i Gas, Propan, Butan
17,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET T5540
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T5540
Detektor i Gas, CO2, Ethernet, 2000ppm
494,05
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH CO250
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Gas, CO2, Temperature, Lagështia, Ethernet, 5000 ppm, -10 to 60 °C, 0 - 99.9 % Rh
530,5
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET T6540
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: T6540
Detektor i Gas, CO2, Temperature, Lagështia, Ethernet, 2000ppm, -30 to 80 °C, 5 - 95 % Rh
652,02
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH CO240
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Gas, CO2, Temperature, Lagështia, Ethernet, 9999 ppm, -10 to 50 °C, 0 - 90 % Rh
351,43
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MRU 400GD
Informata të shpejta
(0)
Detektor me Shumë Gas, CH4, C3H8, H2, RM, Lagështia, Temperature, Pressure, Dew Point, IR
Më shumë
ne Kerkese
COMET H6520
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: H6520
Detektor i Gas, CO2, Temperature, Lagështia, Ethernet, 2000ppm, -30 to 80 °C, 0 - 100 % Rh
771,28
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MRU 500GD
Informata të shpejta
(0)
Detektor me Shumë Gas, CH4, C3H8, H2, RM, Lagështia, Temperature, Pressure, Dew Point, IR
0
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH FG100
Informata të shpejta
(0)

Detektor i gasit, gasit natural te lengshem dhe gasit propan te lengshem nga 500 deri 6500 PPM.

86,15
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
EXTECH VFM200
Informata të shpejta
(0)

Detektor i parametrave të ajrit VOC (Volatile perberseve organik) dhe koncentrimin (CH2O or HCHO) ne ambient.

305,02
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.