Produktet mujore RASPBERRY PI4-kit kanë arritur. Nxito! Porosit, 1 copë për dërgesë!

Matës i lagështirës dhe të temperaturës

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 4
COMET H4531
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: H4531
Transmetues i Temperaturës për PT100 Sonda dhe Rele, Montimi në Raft, Termometri
444,91
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET KIT-GSM-G
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KIT-GSM-G
Komplet - GSM / GPRS Modem LP040, Termometri
367,45
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET H4331
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: H4331
Transmetues i Temperaturës për PT100 Sonda dhe Rele, RS232, Termometri
280,77
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET LP004
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LP004
Start/Stop Magnet, Termometri
6,66
Më shumë
Dërgesa Falas
w
COMET LP003
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LP003
Përshtatës USB, Termometri
62,76
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LUTRON MS-7003
Informata të shpejta
(0)
Testues i Lagështisë, Temperaturës, Dru, Beton
191,4
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON PMS-714
Informata të shpejta
(0)
Testues i Lagështisë, Temperaturës, Dru, Beton
211,25
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LUTRON PMS-713
Informata të shpejta
(0)
Testues i Lagështisë, Temperaturës, Dru, Beton
164,52
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH MO290
Informata të shpejta
(0)
Testues i Lagështisë, Temperaturës, Dru, Beton
506,33
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET P8510
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P8510
Testues i Temperaturës me Ethernet, WEB, Termometri
236,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET H0530
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: H0530
Testues i Temperaturës me Ethernet dhe Rele, Termometri
486,61
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR MR176
Informata të shpejta
(0)
Moisture Tester Infrared, Thermal Imager, Wood, Concrete
1.417,19
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR MR160
Informata të shpejta
(0)
Moisture Tester Infrared, Thermal Imager, Wood, Concrete
860,39
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
EXTECH SD700
Informata të shpejta
(0)
Matësi Lagështisë Temperaturësme, Presioni Barometrik, Termometri
343,56
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET G0221E
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: G0221E
Regjistrues i Temperaturës me Printer, -90 to +260 °C, Termometri
729,19
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.