Produktet mujore RASPBERRY PI4-kit kanë arritur. Nxito! Porosit, 1 copë për dërgesë!

Gjeneratorë me funkison

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
JT-JDS2915
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: JT-JDS2915

Gjenerues funkcioni dhe sinjali, JDS2915, 2x 15MHz.

141,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
JT-JDS6600
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: JT-JDS6600

Gjenerues funkcioni DDS, JDS6600, 2x60MHz.

138,98
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK SFG-1013
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: INSTEK SFG-1013
DDS Gjenerator i Funksionit, SFG-1013, 1x 3MHz, GW Instek
298,28
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK AFG-2005
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AFG-2005
ARB Gjenerator i Funksionit, AFG-2005, 1x 5MHz, GW Instek
369,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GFG-8219A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GFG-8219A
Gjenerator i Funksionit Analog, GFG-8219A, 1x 3MHz, GW Instek
508,51
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK AFG-2225
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AFG-2225
ARB Gjenerator i Funksionit, AFG-2225, 1x 25MHz, GW Instek
598,44
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK MFG-2110
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MFG-2110
ARB Gjenerator i Funksionit, MFG-2110, 1x 10MHz, GW Instek
618,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK AFG-2012
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AFG-2012
ARB Gjenerator i Funksionit, AFG-2005, 1x 5MHz, GW Instek
438,2
Më shumë
Dërgesa Falas
w
INSTEK GFG-8255A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GFG-8255A
Gjenerator i Funksionit Analog, GFG-8255A, 1x 5MHz, GW Instek
691,64
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK AFG-2125
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AFG 2125
ARB Gjenerator i Funksionit, AFG-2125, 1x 25MHz, GW Instek
557,57
Më shumë
Dërgesa Falas
w
INSTEK SGF-1003
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SFG-1003
DDS Gjenerator i Funksionit, SFG-1003, 1x 3MHz, GW Instek
267,07
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK MFG-2120
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MFG-2120
ARB Gjenerator i Funksionit, MFG-2120, 1x 20MHz, GW Instek
658,94
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK MFG-2260M
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MFG-2260M
ARB Gjenerator i Funksionit, MFG-2260M, 2x 60MHz, GW Instek
967,68
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
JT-PSG9080
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: JT-PSG9080

Gjenerues i programueshem i funksioneve valore PSG9080, 2x80MHz.

252,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.