Osciloskope

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 4 од 5
INSTEK GDS-1202B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-1202B
Oshiloskop Digjital, GDS-1102B, 2x 100MHz, 1GSPS, GW Instek
670,4
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS1152AU
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-1152A-U
Oshiloskop Digjital, GDS1102AU, 2x 100MHz, 1GSPS, GW Instek
702,98
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
UNI-T UTD1050DL
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: UTD1050DL
Oscilloscope, Handheld, Digital, 2 x 50 MHz, 3.5" LCD, 400V AC/DC, 4A AC/DC, UNI-T  ...
580,62
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P1404
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1404

Oshiloskop digjital, p1404, 2x 100MHz, 1GS/s, Peaktech

308,33
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P1286
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1286
Oshiloskop per PC, P1280, 2x 60MHz, 250МSPS, PeakTech
462,38
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
SIG. SHS1102X
Informata të shpejta
(0)

Oshiloskop Dore, Digital, 2 x 100 MHz, 5.7 LCD, 1GS/s, 12M, Siglent

1.894,32
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-207
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-207
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 70 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
1.512,08
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-220
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-220
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 200 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
2.135,64
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-307
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-307
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 70 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
1.758,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-320
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-320
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 200 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
2.559,82
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-210
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-210
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 100 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
1.668,64
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-310
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-310
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 70 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
2.086,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG.SHS 820X
Informata të shpejta
(0)
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 200 MHz, 5.7 LCD, 1000V AC/DC, 10A AC/DC, Siglent
1.262,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG.SHS 810X
Informata të shpejta
(0)
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 200 MHz, 5.7 LCD, 1000V AC/DC, 10A AC/DC, Siglent
967,49
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PKT-P1400
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1400
OSCIL.LAB.2x100MHz, 1GS/s
177,89
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.