Testuese i Pajisjes Medikinale

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
FLUKE IMP.7000DP
Informata të shpejta
(0)
Defibrillator/Pacemaker Analyzer, Impulse 7000DP, Fluke Biomedical, Healthcare
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE ESA-615
Informata të shpejta
(0)
Electrical Safety Analyzer, Fluke Biomedical, Healthcare
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE ESA-620
Informata të shpejta
(0)
Electrical Safety Analyzer, Fluke Biomedical, Healthcare
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE ESA-609
Informata të shpejta
(0)
Electrical Safety Analyzer, Fluke Biomedical, Healthcare
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE QA-ESIII
Informata të shpejta
(0)
Electrosurgical Analyzer, QA-ES III, Fluke Biomedical, Healthcare
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE VT650
Informata të shpejta
(0)
Gas Flow Analyzer Ventilator Tester, Fluke Biomedical, Healthcare
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE VT900A
Informata të shpejta
(0)
Gas Flow Analyzer Ventilator Tester, Fluke Biomedical, Healthcare
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE VT900A+VAP
Informata të shpejta
(0)
Gas Flow Analyzer Ventilator Tester, Fluke Biomedical, Healthcare
Më shumë
ne Kerkese
RAYSAFE i3
Informata të shpejta
(0)
X-Ray Dosimeter, Real-time Dose Monitoring System, Healthcare
Më shumë
ne Kerkese
RAYSAFE 452
Informata të shpejta
(0)
Radiation Survey Meter, Healthcare
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE ProSim 8
Informata të shpejta
(0)
Industry-leading Patient Simulator, QA-ES III, Fluke Biomedical, Healthcare
Më shumë
ne Kerkese
RAYSAFE X2
Informata të shpejta
(0)
Radiation Dosimeter System, Healthcare
Më shumë
ne Kerkese
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.