Matës i parametrave të rrethanës

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 4 од 9
EXTECH LT40
Informata të shpejta
(0)

Mates drites, Lux, 400000lux.

152,46
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DELTA HD2101.2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HD2101.2

Mates drites, foto-radiometer.

742
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR MR160
Informata të shpejta
(0)
Moisture Tester Infrared, Thermal Imager, Wood, Concrete
956,14
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR MR176
Informata të shpejta
(0)
Moisture Tester Infrared, Thermal Imager, Wood, Concrete
1.616,94
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLIR MR277
Informata të shpejta
(0)
Moisture Tester Infrared, Thermal Imager, Wood, Concrete
2.021,51
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON MS-7003
Informata të shpejta
(0)
Testues i Lagështisë, Temperaturës, Dru, Beton
188,67
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LUTRON PMS-714
Informata të shpejta
(0)
Testues i Lagështisë, Temperaturës, Dru, Beton
225,97
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LUTRON PMS-713
Informata të shpejta
(0)
Testues i Lagështisë, Temperaturës, Dru, Beton
168,65
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
EXTECH MO290
Informata të shpejta
(0)
Testues i Lagështisë, Temperaturës, Dru, Beton
557,03
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON SL-4012
Informata të shpejta
(0)
Testues i Nivelit të Zërit, 30 - 130 dB, RS232
294,43
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON SB-01
Informata të shpejta
(0)
Мbrojtes per Мikrofon, Zhurmës, Zërit
8,09
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PKT-P5175
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 5175
Testues i Nivelit të Zërit, 40 - 130 dB
44,22
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P8005
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 8005
Testues i Nivelit të Zërit, 30 - 130 dB
234,81
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
EXTECH SL400
Informata të shpejta
(0)
Dozimetri Personal i Zhurmës, 30 - 140 dB, 20Hz - 8kHz
923,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
COMET H0530
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: H0530
Testues i Temperaturës me Ethernet dhe Rele, Termometri
498,08
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.