Instrumente Laboratorike

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 5 од 13
KERN PWS8000-1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PWS 8000-1
SCALE LAB.3kg, 100mg
1.564,08
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
KERN PWS800-2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PWS 800-2
SCALE LAB.3kg, 100mg
1.523,28
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P3275
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 3275
Kondenzatorë Dekadë me Kapak Rrotullues, 10uF
260,78
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK LCR-6200
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LCR-6200
LCR Meter, Adjustable Test Frequency, Laboratory Use
3.465,73
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
UNI-T UT603
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: UT603
LCR Meter, 9V
46,26
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
INSTEK LCR-07
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LCR-07
Test Leads, LCD Meter, Instek, Alligator Clips
134,26
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK LCR-06A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LCR-06B
Test Leads, LCD Meter, Instek, Kelvin Clips
185,78
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL MI-3360F
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MI 3360F
TESTER PAT
2.690,75
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON DW-6090
Informata të shpejta
(0)

Mates i fuqise, Digjital, njefazor.

391,34
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GPM-8213
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GPM-8213
Matës i Rrymës për Matjen e Rrymës 1 Fazore (1P/2W) AC
1.228,92
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GPM-8310
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GPM-8310
Matës i Rrymës për Matjen e Rrymës 1 Fazore (1P/2W) AC
2.400,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL MA-2705
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MA 2705
Matës i Induktorëve per Gamë nga,  0-1H
348,86
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
METREL MA-2405
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MA 2405
Matës i Kondezatorëve per Gamë deri, 100pF-100nF
326,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
YOKOGAWA WT310E
Informata të shpejta
(0)
Mates Digjital i Fuqise, Kompakt, Aplikohet per Testim ne Prodhim dhe Zhvillime Kerkimore
3.880,8
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GOM-804
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GOM-804
Miliohm Meter, DC, Low-Resistance
735,97
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.