Instrumente Laboratorike

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 5 од 10
METREL MA-2405
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MA 2405
Matës i Kondezatorëve per Gamë deri, 100pF-100nF
326,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
YOKOGAWA WT310E
Informata të shpejta
(0)
Mates Digjital i Fuqise, Kompakt, Aplikohet per Testim ne Prodhim dhe Zhvillime Kerkimore
3.880,8
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GOM-804
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GOM 804
Miliohm Meter, DC, Low-Resistance
734,63
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GOM-805
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GOM-805
Miliohm Meter, DC, Low-Resistance
1.213,67
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GTL-108A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GTL-108A
Probes, 4-Wire, Milliohm Meter
105,94
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P2705
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 2705
Miliohm Meter, Digital, Low-Resistance
161,15
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GVT-417B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GVT-417B
Analog Low-Voltage Meter, AC Millivoltmeter
387,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P2860
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 2860
Numërues i Frekuencës Deri 2.7GHz, me Furnizim me Bateri
448,69
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG SDS 1104X-E
Informata të shpejta
(0)

Oshiliskop digjital, SDS-1104x -E, 4x 100MHz, 1GS/s, Siglent

614,7
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SDS1204X-E
Informata të shpejta
(0)

Oshiliskop digjital, SDS-1104x -E, 4x 100MHz, 1GS/s, Siglent

925,37
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TEK-TDS1012B
Informata të shpejta
(0)
Oshiloskop Digjital, TDS1012B, 2x 100MHz, 0.5GSPS, Tektronix
1.555,08
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TEK-TDS1002B
Informata të shpejta
(0)
Oshiloskop Digjital, TDS1002B, 2x 60MHz, 1GSPS, Tektronix
1.248,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TEK-TDS1001B
Informata të shpejta
(0)
Oshiloskop Digjital, TDS1001B, 2x 40MHz, 0.5GSPS, Tektronix
1.039,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TEK-TDS3052C
Informata të shpejta
(0)
Oshiloskop Digjital, TDS3052C, 2x 500MHz, 5GSPS, Tektronix
10.916,99
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TEK-TDS3032C
Informata të shpejta
(0)
Oshiloskop Digjital, TDS3032C, 2x 300MHz, 2.5GSPS, Tektronix
7.630,95
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.