Instrumente Laboratorike

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 8 од 10
SIG. SHS1102X
Informata të shpejta
(0)

Oshiloskop Dore, Digital, 2 x 100 MHz, 5.7 LCD, 1GS/s, 12M, Siglent

1.894,32
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-207
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-207
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 70 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
1.510,74
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-210
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-210
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 100 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
1.668,64
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-220
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-220
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 200 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
2.134,3
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-307
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-307
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 70 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
1.758,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-310
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-310
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 70 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
2.086,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-320
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-320
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 200 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
2.559,82
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG.SHS 810X
Informata të shpejta
(0)
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 200 MHz, 5.7 LCD, 1000V AC/DC, 10A AC/DC, Siglent
967,49
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG.SHS 820X
Informata të shpejta
(0)
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 200 MHz, 5.7 LCD, 1000V AC/DC, 10A AC/DC, Siglent
1.262,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PICOSCOPE 5244D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 301-11-349
OSCIL.PC -USB 2x200MHz/1GSPS
2.845,92
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P1400
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1400
OSCIL.LAB.2x100MHz, 1GS/s
177,89
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P1401
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1401
OSCIL.LAB.2x100MHz, 1GS/s
195,67
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P1402
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1402
OSCIL.LAB.2x100MHz, 1GS/s
219,39
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P1403
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1403
OSCIL.LAB.2x100MHz, 1GS/s
278,69
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P4105
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 4105
GENER.FUNK.30MHz x2
668,69
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.