Kamera me rreze infra të kuqe

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 5
HIKMICRO SP60L25
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TP96-Q/W-SP60-L25
TESTER-IR CAM.640X480,30mK
Më shumë
ne Kerkese
HIKMICRO SP60H25
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TP96H-Q/W-SP60H-L25
TESTER-IR CAM.640X480,30mK
Më shumë
ne Kerkese
OPTR.CSL LTSF
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: OPTRIS CSlaser LT SF
IR Temperature Sensor, Pyrometer, Double Laser, -30°C to 1000°C, Stainless Steel, M48x1.5
688,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE TiS55+
Informata të shpejta
(0)
Kamere termike per perdorim ne industri dhe aplikacione komerciale. Permbane fokus me operim manual dhe lidhje pa tela me veglat tjera permes aplikacionit FlukeConnect....
3.858,26
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HIKMICRO POCKET2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TP42-3AQF/W-Pocket2

Kamere termale, 256x192, -20:400°C, <0.04°C, 50x37.2°, 3.5", IP54.

751,99
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HIKMICRO M20
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TP22-7QF/W-M20

Kamere termale, 256x192, -20:550°C, <0.04°C, 25x18.8°, 3.5", IP54.

2.377,56
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
HIKMICRO B11
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TP51S-3AQF/W-B11

Kamere termale, 192x144, -20:550°C, <0.04 °C, 27.8x37.2 °, 3.2", IP54.

633,05
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HIKMICRO M30
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TP23-10VF/W-M30

Kamere termale, 384x288, -20:550°C, <0.035 °C, 37.5x28.5°, 3.5", IP54.

Më shumë
ne Kerkese
HIKMICRO M11W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TP21S-3AQF/W-M11W

Kamere termale, 192x144, -20:550°C, <0.04°C, 37.2x27.8°, 3.5".

1.320,28
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HIKMICRO B20
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TP52-3AQF/W-B20

Kamere termale, 256x192, -20:550°C, <0.04 °C, 37.2x50.0 °, 3.2", IP54.

725,56
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HIKMICRO G60
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TP76-25SVF/W-G60

Kamere termale, 640x480, -20:650°C, <0.035°C, 25x19°, 4.3", IEC 61010-1.

Më shumë
ne Kerkese
HIKMICRO B1L
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TP51-3AXF/W-B1L

Kamere termale, 160x120, -20:550°C, <0.04 °C, 32.9x44.4 °, 3.2", IP54..

527,32
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
HIKMICRO FT31
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TF23-7QF-FT31

Kamere termale infrared, per te parandaluar zjarrin, 384x288, -20:1200°C, <0.035 °C, 54.1x40.2 °, 4.3", IP67..

3.434,93
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HIKMICRO M60
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TP26-15QF/W-M60

Kamere termale, 384x288, -20:550°C, <0.035 °C, 37.5x28.5°, 3.5", IP54.

4.539,41
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HIKMICRO G31
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HM-TP73-15SVF/W-G31

Kamere termale, 384x288, -20:650°C, <0.035°C, 25x19°, 4.3".

Më shumë
ne Kerkese
additel alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.