Edukim Praktik - Seminare

Ka mbaruar seminari i dytë praktik i Janitza-s

14.06.2022

Workshop: DEVELOPMENT MICROPROCESSOR SYSTEMS

21.08.2018

Delivery of the latest, practical information, based on the modernization of the society through specialized, practical-education.

Mundësi që të zgjeroni njohuritë nga fusha e gjurmimit të gypave dhe kabllove nëntokësore

22.10.2014

Mundësi që të zgjeroni njohuritë nga fusha e gjurmimit të gypave dhe kabllove nëntokësore.

MUNDËSI FALAS PËR TË ZGJERUAR NJOHURITË TUAJA PËR INSTRUMENTET E FUNDIT TË FLUKE-S

21.10.2014

MUNDËSI FALAS PËR TË ZGJERUAR NJOHURITË TUAJA PËR INSTRUMENTET E FUNDIT TË FLUKE-S

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.