Instrumente për instalim elektrik

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 3 од 10
FLUKE T6-1000PRO
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Elektrik, Bypolar, 200A, 1000 V, 100 kR
415,36
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PKT-P1096
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1096

Detektor i tensionit, 2 pole, 6-1000V, 0 - 2kΩ

97,98
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MASTECH MS8902B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MS8902B

Detektor pa kontakt i tensionit AC (12-600)V AC dhe detektor i metalit.

11,69
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE LVD2
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt, 90-600 VAC
62,54
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE 2-AC
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt, 90-1000 VAC
46,02
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE 1AC-II
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt, 200-1000 V
48,38
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE T90
Informata të shpejta
(1)
Detektor i Тensionit, Bypolar, 12 - 690 V, 0 - 400 kR
87,32
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE T110
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Bypolar, 12 - 690 V, 0 - 400 kR
126,26
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE T130
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Bypolar, 6 - 690 V, 0 - 400 kR
185,26
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE T150
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Bypolar, 6 - 690 V, 0 - 400 kR
213,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE LVD1A
Informata të shpejta
(0)
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt 40-300 V
57,82
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P1030
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 1030
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt 50-1000 VAC
17,88
Më shumë
Dërgesa Falas
w
METREL MD-1060
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MD 1060
Detektor i Тensionit, Bypolar, 12 - 690 V
72,3
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL MD-1160
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MD 1160
Detektor i Тensionit, Bypolar, 0 - 690 V
86,89
Më shumë
Dërgesa Falas
w
METREL MD-106
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MD 106
Detektor i Тensionit, Pa Kontakt, 90-1000 V
22,1
Më shumë
Dërgesa Falas
w
additel alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.