References (EnMS)

Kombinati i Mermerit Sivec - Prilep

29.10.2015

Sistemi për monitorimin dhe menaxhimin e shpenzimit të energjisë - EnMS, Kombinati i Mermerit Sivec - Prilep

Swisslion Agroplod - Resen

29.10.2015

Sistemi për monitorimin dhe menaxhimin e shpenzimit të energjisë - EnMS, Swisslion Agroplod - Resen.

Swisslion, Skopje

29.10.2015

Sistemi për monitorimin dhe menaxhimin e shpenzimit të energjisë - EnMS, Swisslion, Skopje.

Messer Vardar Tehnogas, Bitola

02.07.2015

Sistemi për monitorimin e konsumit dhe kualitetit të energjisë elektrike EnMS - Messer Vardar Tehnogas.

Makstil AD, Shkup

11.12.2014

Sistemi për Monitorim dhe Menagjim të konsumit të energjisë - EnMS, Makstil Shkup.

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.