Sisteme Zhvillimore

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 4 од 57
DB-MOD A4988
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: A4988 MOTOR DRIVER

Aksesor për pllakë zhvillimore, modul Steper-Motor, 3D printer.

7,84
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DB-SEN0032
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: WATER LEVEL SENSOR

Aksesor për pllakë zhvillimore, senzor i nivelit te ujit, Solu SL067.

3,37
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DB-SEN0019
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SEN0213

Aksesor për pllakë zhvillimore, senzor i monitorimit të rrahjeve të zemrës, SEN0213.

39,22
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DB-MOD TMC2100
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: TMC2100 MOTOR DRIVER

Aksesor për pllakë zhvillimore, modul për ngasje të TMC2100 Stepper Motor.

24,72
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DB-ROBOT04
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: ARDUINO ROBOT TANK

Aksesor për pllakë zhvillimore, tenkë robotike me arduino.

95
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DB-ROBOT03/4WD
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: ARDUINO ROBOT ARABA-1

Aksesor për pllakë zhvillimore, automobil robot me Arduino ARABA-1, 4WD.

91,71
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
DB-MOD MP1584EN
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MP1584EN STEP-DOWN MODUL

Aksesorë për pllakë zhvillimore, me modul MP1584EN DC-DC step down.

5,06
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DB-ROBOT02
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: ARDUINO ROBOT ARABA-3

Aksesor për pllakë zhvillimore, automobil robot me arduino ARABA-3, 2WD.

32,3
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DB-MOD0042
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 38KHZ IR RECEIVER MODULE

Aksesor për pllakë zhvillimore, modul i senzorit për marrje, me rreze infra të kuqe me frekuencë 38KHz.

2,74
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DB-SEN0039
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SEN0171

Aksesor për pllakë zhvillimore, Senzor i lëvizjes PIR, SEN0171.

13,49
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DB-MOD0039
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 1CH SSR MODULE

Aksesor për pllakë zhvillimore, SSR 1-Kanal 5V Modul Solid State Rele.

6,74
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DB-MOD0041
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MEDIA CONVERTER-2

Aksesor për pllakë zhvillimore, Konvertues Fiber Ethernet media 10/100m.

84,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
DB-MOD0015
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DFR0529

Aksesor për pllakë zhvillimore, Moduli grafik i ekranit LCD dhe Transmetues RGB TFT.

28,27
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DB-MOD0027
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: USB TO SERIAL CABLE

Aksesor për pllakë zhvillimore, 6 pina FTDI FT232RL USB /  serial port RS232.

9,9
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
DB-MOD0012
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DFR0065

Aksesor për pllakë zhvillimore, FTDI USB to UART 3.3 / 5 V, Arduino.

26,97
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.