Sisteme Zhvillimore

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 7 од 55
DB-MOD0094
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MT3608 DC-DC 2A MOD USB

Aksesor për pllakë zhvillimore, modul MT3608 Step Up.

4,21
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-SEN0057
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: IR OBSTACLE SENSOR

Aksesor për Pllakë Zhvillimore, Sensori i Shmangies së Pengesave IR, 2 - 30 cm

3,86
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0113
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AT24C256 EEPROM MODULE

Aksesor për pllakë zhvillimore, modul ndërmjetsues (interface) mes AT24C256 I^2C dhe memorijes EEPROM.

4,21
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0115
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 7 COLOR LED MODULE

Aksesor për pllakë zhvillimore, modul për ndezjen e 7 ngjyave të ndryshme.

2,21
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0116
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GY-4725 DAC MODULE

Aksesor për pllakë zhvillimore, GY-4725 I^2C, siguresë DAC, modul konvertues Digjital- Analog.

9,59
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-SEN0058
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: TCRT5000 TRACKING MODULE

Aksesor për Pllakë Zhvillimore, Moduli Përcjellës Reflektues me Rreze Infra të Kuqe, TCRT5000

3,86
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0117
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PUSH BUTTON SWITCH MODUL

Aksesor për pllakë zhvillimore, modul ndërprerës me push buton.

4,21
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0102
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: IRF520 MOSFET MODULE

Aksesor për pllakë zhvillimore, Modul ngases IRF520 MOSFET.

4,21
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0104
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CNC SHIELD V4

Aksesor për pllakë zhvillimore,  ngasëse e Stepper Motorit për CNC Shield v4.0 me 3 boshte.

11,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0121
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: VNH2SP30 MOTOR DRIVER

Aksesor për pllakë zhvillimore, modul i ngasjes për STEPPER motor VNH2SP30.

20,98
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-SEN0062
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SEEED-101020076

Aksesor për pllakë zhvillimore, Senzor i ndriqimit, APDS-9002.

19,89
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
DB-SEN0042
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: E18-D80NK INFRARED SENSO

Aksesor për pllakë zhvillimore, modul E18-D80NK senzor infrared për shmangien e pengesave.

15,92
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DB-MOD0059
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: ANALOG MICROPHONE MODULE

Aksesor për pllakë zhvillimore, modul për mikrofon.

6,19
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ME-ADD STEPPER 2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1926
Stepper 2 Click Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, Step Motora Bipolar
18,21
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-ADD MOTOR CL
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1526
DC MOTOR Click Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, H-Bridge Motorr Driver
14,87
Më shumë
Dërgesa Falas
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.