Projects

Sisteme për ndjekje dhe menaxhim të shpenzimit të energjisë

27.02.2014

Sisteme për ndjekje dhe menaxhim të shpenzimit të energjisë - EnMS.

 

Energjia elektrike është njëra prej pasurive dhe bagëtive më të mëdha e cila i është dhuruar njerëzimit. Ajo ka ndikim të madh në jetën e përgjithshme bashkëkohore, e cila vazhdimisht është e etur ¬për këtë resurs të çmuar, por edhe të kufizuar.

Energjia elektrike është njëra prej pasurive dhe bagëtive më të mëdha e cila i është dhuruar njerëzimit. Ajo ka ndikim të madh në jetën e përgjithshme bashkëkohore, e cila vazhdimisht është e etur ¬për këtë resurs të çmuar, por edhe të kufizuar.

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.