Të ndryshme

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 2 од 2
M1W 330K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1W, 330 kOhm, ± 1%
0,1
Më shumë
Dërgesa Falas
w
3W 0R33
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 3W, 0.33 Ohm, ± 5%
0,42
Më shumë
Dërgesa Falas
w
3W 1M2
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 3W, 1.2 MOhm, ± 5%
0,12
Më shumë
Dërgesa Falas
w
3W 0R1
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 3W, 0.1 Ohm, ± 5%
0,54
Më shumë
Dërgesa Falas
w
M4W OTPOR. 220R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 4W, 220 Ohm, ± 1%
0,69
Më shumë
Dërgesa Falas
w
M4W OTPOR. 47K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 4W, 47 kOhm, ± 1%
0,46
Më shumë
Dërgesa Falas
w
M6W OTPOR. 0.1R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 6W, 0.1 Ohm, ± 1%
0,8
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX7W 100R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KNP07SJ0101B00 ROHS
Rezistore 7W, 100 Ohm, ± 5%
0,61
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX7W 10R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KNP07SJ0100B00
Rezistore 7W, 10 Ohm, ± 5%
0,41
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX7W 150R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KNP07SJ0151B00 ROHS
Rezistore 7W, 150 Ohm, ± 5%
0,61
Më shumë
Dërgesa Falas
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.