17W

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
AX17W 2K7
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 2.7 kOhm, ± 5%
0,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX17W 22K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 22 kOhm, ± 5%
0,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX17W 1K2
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 1.2 kOhm, ± 5%
0,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX17W 3K3
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 3.3 kOhm, ± 5%
0,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX17W 4K7
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 4.7 kOhm, ± 5%
0,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX17W 15R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 15 Ohm, ± 5%
0,97
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX17W 150R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 150 Ohm, ± 5%
2,6
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX17W 1K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 1 kOhm, ± 5%
1,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PR17W 270R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 270 Ohm, ± 5%
1,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PR17W 1K5
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 1.5 kOhm, ± 5%
1,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX17W 3K9
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 3.9 kOhm, ± 5%
0,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX17W 6K8
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 6.8 kOhm, ± 5%
0,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX17W 1K8
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 1.8 kOhm, ± 5%
0,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX17W 2K2
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 17W, 2.2 kOhm, ± 5%
0,95
Më shumë
Dërgesa Falas
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.