9W

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
AX9W 5R1
Informata të shpejta
(0)

Rezistor 5.1Ω 9W.

0,73
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 8K2
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 8.2 kOhm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 47R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: KNP09SJ0470B00
Rezistore 9W, 47 Ohm, ± 5%
1,06
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 1K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 1 kOhm, ± 5%
0,57
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 1K2
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 1.2 kOhm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 3K3
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: RWW-11W-332J#
Rezistore 9W, 3.3 kOhm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 4K7
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 4.7 kOhm, ± 5%
0,73
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 5K6
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 5.6 kOhm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 10K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 10 kOhm, ± 5%
1,01
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 0R18
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 0.18 Ohm, ± 5%
0,47
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 0R82
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 0.82 Ohm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 1R2
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 1.2 Ohm, ± 5%
3
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AX9W 33R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 33 Ohm, ± 5%
0,97
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 100R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PRW0AWJW101B00
Rezistore 9W, 100 Ohm, ± 5%
0,97
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 680R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 680 Ohm, ± 5%
2,35
Më shumë
Dërgesa Falas
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.