9W

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 2 од 3
AX9W 820R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 820 Ohm, ± 5%
0,75
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 1K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 1 kOhm, ± 5%
0,57
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 1K2
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 1.2 kOhm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 1K5
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 1.5 kOhm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 1K8
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 1.8 kOhm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 2K2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AX9W 2K2
Rezistore 9W, 2.2 kOhm, ± 5%
1,7
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 3K3
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: RWW-11W-332J#
Rezistore 9W, 3.3 kOhm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 4K7
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 4.7 kOhm, ± 5%
0,73
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 5K6
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 5.6 kOhm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 6K8
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 6. kOhm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 10K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 10 kOhm, ± 5%
1,01
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 12K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 12 kOhm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 18K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 18 kOhm, ± 5%
0,71
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 22K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 22 kOhm, ± 5%
1,1
Më shumë
Dërgesa Falas
w
AX9W 0R27
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 9W, 0.27 Ohm, ± 5%
0,47
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.