1/2W

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 6 од 6
1/2W 2M7
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 2.7 MOhm, ± 5%
0,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 1R8
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 1.8 Ohm, ± 5%
0,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 1R2
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 1.2 Ohm, ± 5%
0,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 1R5
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 1.5 Ohm, ± 5%
0,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 330K
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 300-88-520
Rezistore 1/2W, 330 kOhm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 150R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 150 Ohm, ± 5%
0,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 3M3
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 3.3 MOhm, ± 5%
0,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 0R33
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 0.33 Ohm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 22R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: RC-1/2W-220J ROHS#
Rezistore 1/2W, 22 Ohm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 0R68
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 0.68 Ohm, ± 5%
0,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 47K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 47 kOhm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
M1/2W 5R6
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 5.6 Ohm, ± 1%
0,07
Më shumë
Dërgesa Falas
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.