1/2W

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 2 од 6
1/2W 2K7
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 2.7 kOhm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 100K
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CFR0W2J0104A10 ROHS
Rezistore 1/2W, 100 kOhm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 120R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 120 Ohm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 390K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 390 kOhm, ± 5%
0,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 330R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 330 Ohm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 8M2
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 8.2 MOhm, ± 5%
0,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 1M5
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 1.5 MOhm, ± 5%
0,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 18R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 18 Ohm, ± 5%
0,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 12R
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 12 Ohm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 56K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 56 kOhm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 0R27
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 0.27 Ohm, ± 5%
0,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 82K
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 82 kOhm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 0R22
Informata të shpejta
(0)
Rezistore 1/2W, 0.22 Ohm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 270R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CFRFU2J0271A50 ROHS
Rezistore 1/2W, 270 Ohm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
1/2W 33K
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CFR0W2J0333A10
Rezistore 1/2W, 33 kOhm, ± 5%
0,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.