Walkie Talkies

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
COBRA-EBM
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: COBRA-EBM
Kufje per Radio Lidhje MT115, MT245, MT615, MT645, MT975
8,03
Më shumë
Dërgesa Falas
w
COBRA-PACE
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: COBRA-PACE
Mbushes per Radio Lidhje MT500, MT700
3,6
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-WLTK0500BK
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: WLTK0500BK
Radio Lidhje 5 km, 8 ch
39,52
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-WLTK0800BK
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: WLTK0800BK
Radio Lidhje 8 km, 8 ch
48,53
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-WLTK0300BU
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: WLTK0300BU
Radio Lidhje 3 km, 3 ch
30,76
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-WLTK1000BK
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: WLTK1000BK
Radio Lidhje 10 km, 8 ch
56
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-WLTK1010BK
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: WLTK1010BK
Radio Lidhje 10 km, 8 ch
64,91
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-WLCB100BK
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: WLCB100BK
Walkie - Talkie, Charger, 5 V
12,5
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.