Trimerë

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 13 од 13
63S-2M
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63S-205-2M
Тrimmer Potenciometër Vertikale, 2 MOhm, 0.5 W
0,67
Më shumë
Dërgesa Falas
w
63X-1M
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63X-105-1M
Тrimmer Potenciometër Vertikale, 1 MOhm, 0.5 W
0,67
Më shumë
Dërgesa Falas
w
63X-200K
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63X-204-200K
Тrimmer Potenciometër Vertikale, 200 kOhm, 0.5 W
1,01
Më shumë
Dërgesa Falas
w
63X-500K
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63X-504-500K
Тrimmer Potenciometër Vertikale, 500 kOhm, 0.5 W
0,67
Më shumë
Dërgesa Falas
w
63S-100K
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63S-104-100K
Тrimmer Potenciometër Vertikale, 100 kOhm, 0.5 W
0,67
Më shumë
Dërgesa Falas
w
63S-200K
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63S-204-200K
Тrimmer Potenciometër Vertikale, 200 kOhm, 0.5 W
0,67
Më shumë
Dërgesa Falas
w
63S-500R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63S-501-500R
Тrimmer Potenciometër Vertikale, 500 Ohm, 0.5 W
0,67
Më shumë
Dërgesa Falas
w
63S-1K
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63S-102-1K
Тrimmer Potenciometër Vertikale, 1 kOhm, 0.5 W
0,67
Më shumë
Dërgesa Falas
w
63S-47K
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63S-473-47K
Тrimmer Potenciometër Vertikale, 47 kOhm, 0.5 W
0,67
Më shumë
Dërgesa Falas
w
63S-200R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63S-201-200R
Тrimmer Potenciometër Vertikale, 200 Ohm, 0.5 W
0,67
Më shumë
Dërgesa Falas
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.