Ngjarjet

Aktivitetet finale projekt – “Teknologjia me ju”

27.11.2018

Aktivitetet finale nga ngjarja e organizuar nga Loging Electronics – “Teknologjia me ju”

Puntoria e 14te e FLUKE

21.11.2018

Puntoria e 14te e FLUKE

Implementimi i suksesshem i seminarit profesional –Kalibrimi dhe mirembajtja e Instrumentimit te procesit ne proceset Industriale, Kerkese ose Nevoje?

15.11.2018

Implementimi i suksesshem i seminarit profesional –Kalibrimi dhe mirembajtja e Instrumentimit te procesit ne proceset Industriale, Kerkese ose Nevoje?

Raporti nga puntoria: Matjet gjysem permanente dhe permantente te emetimit te gazrave dhe pluhurit

24.10.2018

Raporti nga puntoria: Matjet gjysem permanente dhe permantente te emetimit te gazrave dhe pluhurit

LOGING JEP PAJISJE TEKNOLOGJIKE NE SHTATE SHKOLLA NE MAQEDONI

19.10.2018

LOGING JEP PAJISJE TEKNOLOGJIKE NE SHTATE SHKOLLA NE MAQEDONI

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.