Lajme

Vazhdimesia e akcioneve të Loging - "Teknologjia me ju"

25.10.2018

Vazhdimesia e akcioneve të Loging - "Teknologjia me ju"

Mundesi falas per te zgjeruar njohurite per instrumentet e fundit nga FLUKE(Maqedoni, 5-9 Nentor, 2018)

24.10.2018

Mundesi falas per te zgjeruar njohurite per instrumentet e fundit nga FLUKE(Maqedoni, 5-9 Nentor, 2018)

Kalibrimi dhe Mirembajtja e Proceseve Intrumentale ne Procesin Industrial, Nevojat ose Kerkesat? -2018

22.10.2018

Kalibrimi dhe Mirembajtja e Proceseve Intrumentale ne Procesin Industrial, Nevojat ose Kerkesat? -2018

Matjen në kaldaja të vogël: Efikasiteti i emetimit dhe djegia

27.09.2018

Workshop

 

PUNTORI: TEKNOLOGJITE PER MATJE PERMANENTE DHE GJYSEM PERMANENTE TE EMETIMI TE GAZRAVE DHE PLUHURIT TE DEMSHEM

24.09.2018

PUNTORI: TEKNOLOGJITE PER MATJE PERMANENTE DHE GJYSEM PERMANENTE TE EMETIMI TE GAZRAVE DHE PLUHURIT  TE DEMSHEM

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.