Komponente Pasive

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 138
B82721K2122N20
Informata të shpejta
(0)
Bërthama, 2x 6.8uH, 1.2A
4,79
Më shumë
Dërgesa Falas
w
CF 6.5MHZ
Informata të shpejta
(0)
Ceramic Filter, 6.5 MHz, 3 Pins
1
Më shumë
Dërgesa Falas
w
CF 5.5MHZ
Informata të shpejta
(0)
Ceramic Filter, 5.5 MHz, 3 Pins
1
Më shumë
Dërgesa Falas
w
CF 6.0MHZ
Informata të shpejta
(0)
Ceramic Filter, 6 MHz, 3 Pins
1
Më shumë
Dërgesa Falas
w
COIL /M
Informata të shpejta
(0)
Bobinë e Rregullueshme
1,21
Më shumë
Dërgesa Falas
w
KALEM 22 uH
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AL04TB220J#
Induktor, 22uH, 0.25W
0,46
Më shumë
Dërgesa Falas
w
KALEM 1 uH
Informata të shpejta
(0)
Induktor, 1uH, 0.25W
0,46
Më shumë
Dërgesa Falas
w
KALEM 0.33 uH
Informata të shpejta
(0)
Induktor, 0.33uH, 0.25W
1,29
Më shumë
Dërgesa Falas
w
KALEM 0.68 uH
Informata të shpejta
(0)
Induktor, 0.68uH, 0.25W
0,86
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
KALEM 1.5 uH
Informata të shpejta
(0)
Induktor, 1.5uH, 0.25W
1,3
Më shumë
Dërgesa Falas
w
KALEM 3.3 uH
Informata të shpejta
(0)
Induktor, 3.3uH, 0.25W
0,86
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
KALEM 68 uH.
Informata të shpejta
(0)
Induktor, 68uH, 0.25W
0,51
Më shumë
Dërgesa Falas
w
KALEM 33 uH.
Informata të shpejta
(1)
Induktor, 33uH, 0.25W
0,77
Më shumë
Dërgesa Falas
w
KALEM 56 uH
Informata të shpejta
(0)
Induktor, 56uH, 0.25W
0,77
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ZBO-0.56UH
Informata të shpejta
(0)
Induktor, 0.56uH, 0.25W
1,3
Më shumë
Dërgesa Falas
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.