Dëgjuese veshi

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
NE-BTHS09
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT2261BK

Degjuese bluetooth, Microphone

35,99
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-BTHS08
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT4000BK

Degjuese bluetooth, Microphone

22
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-BTHS07
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT1202BK

Degjuese bluetooth, Microphone, uSDHC

23
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
CNS-CHSC1B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: CNS-CHSC1B

Degjuese, mikrofon, kontrollim i zerit.

9,55
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CMP-HEADSET309
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPWD1001BK
Kufje, në Vesh, Mikrofon
5,84
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LGT-H340
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 981-000475
Kufje me USB dhe Mikrofon, H340, e Zëzë, Logitech
45,87
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
LGT-H390
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LGT-H390
Kufje me USB dhe Mikrofon, H390, e Zëzë, Logitech
61,02
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
SWX-BLUEHS00BL
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT1100BK
Kufje, Bluetooth, Mikrofon, Bateri e Integruar
25,81
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LGT-H600
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 981-000342
Kufje, Bluetooth, Mikrofon, Bateri e Integruar
116,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HEADP13
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT8000BK
Kufje, Bluetooth, në Vesh, Mikrofon, Bateri e Integruar
28,4
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-HEADP19
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT3261BK
Kufje, Bluetooth, Microphone
72,13
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-HEADP18
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT5052BK
Kufje, Bluetooth, In-Ear, Microphone
47,88
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
NE-HEADP16
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT3050BK
Kufje, Bluetooth, In-Ear, Microphone, Built-In Battery
32,3
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-BTHS05
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT5060BK

Kufje me Bluetooth, In-Ear, +mikrofon

48
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-BTHS06
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HPBT3052WT

Kufje me Bluetooth, In-Ear, +mikrofon

25,95
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.