Kontakti

Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

HQ: LOGING Electronics
Naroden Front 19а/1/6
1000 Skopje, Macedonia 
+389 (02) 3127 345 +389 (02) 3244 705 [email protected]

Loging Electronics Kosova Sh.P.K
Bajram Kelmendi 31
10000 Prishtina, Kosova 
+383 (038) 234 855 +383 (038) 234 856 [email protected]

 

Maqedonia

Shitje

Dhomë Ekspozite

Elektronike, Veglatonektorë, Kablle,Shtesë +389 (02) 3127 345, loc.1 [email protected] N-P 09-20h / E Shtunë 09-16h

Multimedia +389 (02) 3127 345, loc.1 [email protected] N-P 09-20h / E Shtunë 09-16h

Matja Pajisjet

Pajisje Matëse Industriale Zlatko Nikolovski +389 (02) 3127 345, loc.4 [email protected]N-P 09-17h / E Shtunë 09-16h

Pajisje Matëse Telekomunikative Martin Lozanovski +389 (02) 3127 345, loc.4 [email protected] N-P 09-17h / E Shtunë 09-16h

Mbështetje

Mbështetje Teknike Filip Iliev +389 (02) 3127 345, loc.2 [email protected] N-P 09-17h / E Shtunë 09-16h

Logjistikës Karolina Dimitrovska +389 (02) 3244 709 [email protected] N-P 09-20h / E Shtunë 09-16h

Marketing Marija Gjorgieva +389 (02) 3127 345 [email protected] N-P 09-17h / E Shtunë 09-16h

Kontabilitet dhe Financ Valentina Stojcevska+389 (02) 3244 715 [email protected] N-P 09-17h / E Shtunë 09-16h

Zyrtari për Mbrojtjen e të Dhënave Personale Vase Atanasovski+389 (02) 3127 345, loc.3 [email protected]

Online Mbështetje [email protected] 24/7

Order Mbështetje [email protected] 24/7

 

KOSOVË

Shitje

Dhomë Ekspozite

Elektronike, Veglatonektorë, Vablle,Shtesë, Matja Pajisjet +383 (038) 234 855 [email protected] N-P 10-18h / E Shtunë 09-16h

 

Mbështetje

Mbështetje Teknike +383 (038) 234 852 [email protected] N-P 10-18h / E Shtunë 09-16h

Kontabilitet dhe Financ Korab Rexhepi +386 (043) 753 753 [email protected] N-P 10-18h / E Shtunë 09-16h

Online Mbështetje [email protected] 24/7

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.