Misioni

Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

EKZISTOJMË PËR TA NXITUR VETËDIJEN E NJERËZVE PËR TEKNOLOGJINË NË DREJTIM TË ZBATIMIT E SAJ MË TË GJERË NË JETËN E PËRDITSHME.

Atë e arrijmë nëpërmjet krijimit të vlerës shtese të ofertës sonë, në formë të shumëllojshmërisë të gjerë, të bashkuar me njohuri, cilësi, mbështetje dhe zgjidhje të plotë sipas nevojave të botës zhvilluese të elektronikës.

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.