Pajisje Matëse Telekomunikative

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 4 од 6
MITEL OTS4
Informata të shpejta
(0)
Komplet per Кomunikim me Fije Optike, OTS4, Mitel
1.440,47
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MITEL FHP2A04
Informata të shpejta
(0)
Matës Optik i Fuqisë i Thjeshtë, FHP2A04, Mitel
210,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
RAD.C.A.T.4+/BAG
Informata të shpejta
(0)
Mbaj çanta, Radiodetection C.A.T.4+
104,1
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FITEL S326A
Informata të shpejta
(0)
Optik Fiber Preres Profesional, Fitel
696
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
YOKOGAWA AQ1200
Informata të shpejta
(0)
Multifunksionale Reflektometër Optik, AQ1200, Yokogawa
4.260,93
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE OPTIF.PRO
Informata të shpejta
(0)
OptiFiber® Pro Reflektometër Optik, OTDR, Fluke Networks
Më shumë
ne Kerkese
AFL FLX380-302-L
Informata të shpejta
(0)
Reflektometër Optik, FLX380, OTDR, AFL Noyes
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE OFP100S/IN
Informata të shpejta
(0)
OptiFiber® Pro Reflektometër Optik, OTDR, Fluke Networks
13.348,35
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE TS54
Informata të shpejta
(0)
Tester, Linjes Telefonike, i Përparuar
841,83
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE FTK2000
Informata të shpejta
(0)
SimpliFiber® Pro Set i Testit të Humbjes Optike, FTK2000, Fluke Networks
4.316,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
YOKOGAWA AQ1100B
Informata të shpejta
(0)
Set i Testit të Humbjes Optike, AQ1100B, Yokogawa
Më shumë
ne Kerkese
FLUKE MFTK 1200
Informata të shpejta
(0)
MultiFiber™ Pro Set i Testit të Humbjes Optike, MFTK1200, Fluke Networks
12.019,46
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.PLANNER
Informata të shpejta
(0)
Softver, Tela per Planifikim te Rrjetit
2.704,73
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.SURVEY PRO
Informata të shpejta
(0)
Softver, Dizajnim te Rrjetave pa Tela
4.911,89
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NETSC.SPECTRUM X
Informata të shpejta
(0)
Softver, Identifikim dhe Zbulim te RF Interferencave
4.458,98
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.