Skip Navigation Links.

Rezultatet e kërkimit

213 artikuj të gjetur tasker
Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 15
Z9-0031
Informata të shpejta
(0)

e-Katalog i kabllove dhe konektoreve nga TASKER

Më shumë
ne Kerkese
TAS-C4100
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C 4100 CPR
Shielded Cable, Braided, 4 x 1.00 - 17 AWG, 8.5 mm, O.F.C.
3,89
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TAS-C2150
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C 2150 CPR
Shielded Cable, Braided, 2 x 1.50 - 16 AWG, 7.7 mm, O.F.C.
2,83
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TAS-C3100
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C 3100 CPR
Shielded Cable, Braided, 3 x 1.00 - 17 AWG, 7.8 mm, O.F.C.
2,73
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TAS-C5075
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C 5075 CPR
Shielded Cable, Braided, 5 x 0.75 - 18 AWG, 7.8 mm, O.F.C.
4,31
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TAS-C3150
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C 3150 CPR
Shielded Cable, Braided, 3 x 1.50 - 16 AWG, 8.3 mm, O.F.C.
4,1
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TAS-C278
Informata të shpejta
(0)
Shielded Cable, 16 x 0.08 mm, 12.2 mm, O.F.C
4,14
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TAS-C130-BLUE
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C130-BLUE
Stranded Wire, 0.22 mm², PVC, Blue, 200 m
0,19
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TAS-C205-BLACK
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C205-BLACK
Stranded Wire, 0.5 mm², PVC, Black, 100 m
0,57
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TAS-C205-RED
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C205-RED
Stranded Wire, 0.5 mm², PVC, Red, 100 m
0,57
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TAS-C206-BLACK
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C206-BLACK
Stranded Wire, 1.0 mm², PVC, Black, 100 m
1,61
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TAS-C206-RED
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C206-RED
Stranded Wire, 1.0 mm², PVC, Red, 100 m
1,61
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TAS-C130-BLACK
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C130B
Stranded Wire, 0.22 mm², PVC, Black, 200 m
0,19
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TAS-C130-RED
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C130R
Stranded Wire, 0.22 mm², PVC, Red, 200 m
0,19
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TAS-C130-GREEN
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: C130-GREEN
Stranded Wire, 0.22 mm², PVC, Green, 200 m
0,19
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.