Produktet mujore RASPBERRY PI4-kit kanë arritur. Nxito! Porosit, 1 copë për dërgesë!

Skip Navigation Links.

Rezultatet e kërkimit

107 artikuj të gjetur visaton
Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 8
Z9-0018
Informata të shpejta
(0)

VISATON - Katalog i Pajisjeve Testuese dhe Matëse

Më shumë
ne Kerkese
VS-UP35/2
Informata të shpejta
(0)
Bordi, i Qarkut, Universal, x2, 150X90 mm
6,03
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-UP35/3
Informata të shpejta
(0)
Bordi, i Qarkut, Universal, x2/3, 180X155 mm
8,18
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VS-EZ-40.7
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 50404
Dy Mënyre Altoparlant, EZ 40.7, 100V, 20W, 10W, Visaton
261,01
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-PL-13BS
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 50359
Altoparlanti i Projektimit, PL 13 BS, 100 V, IP64, Visaton
108,59
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VS-DL13/2ES
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: VS-DL13/2ES
Altoparlant i Тavanit, DL 132 ES, 8 Ω, 50 W, Visaton
80,61
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-BR-25.50
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 5216
Bass Reflex Gyp i Përkulur, 25cm, Visaton
14,42
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-HW2/70NG/4
Informata të shpejta
(0)
Crossover me dy Kalime, x2, 4 R, 3000HZ, 100 W
18,6
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VS-820/63BA
Informata të shpejta
(0)
Kondensatori, Elektrolitike, Biolare, 820 uF, 63 V
4,33
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VS-LC-95
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 5185
Kontrollues për Altoparlant, 100W, Visaton
32,27
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VS-5101
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 5101
Logo për Altoparlant, Plastik, Visaton
2,88
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VS-5100
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 5100
Logo për Altoparlant, Plastik, Visaton
2,61
Më shumë
Dërgesa Falas
w
VS-M-300
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 6056
Altoparlant Bri, M 300, 120°, Visaton
404,48
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-4640
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 4640
Mbulesa Mbrojtëse për Altoparlant, 135mm, Visaton
7,65
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-4667
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 4667
Mbulesa Mbrojtëse për Altoparlant, 161mm, Visaton
6,94
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.