Produktet mujore RASPBERRY PI4-kit kanë arritur. Nxito! Porosit, 1 copë për dërgesë!

Skip Navigation Links.

Rezultatet e kërkimit

137 artikuj të gjetur loging electronics
Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 10
LEP-0395
Informata të shpejta
(0)

Loging Paketa - Dara prerese 120mm, Pinca 120mm, Saldues 30W, Llupe me duar ndihmese, Multimeter digjital, Kallaj.

57,17
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0397
Informata të shpejta
(0)

Loging Paketa, Dara prerese 120mm + pinca 120mm, Saldues 30W + sfungjer, Multimeter digjital, Duar ndihmese me llupe, Kallaj 17g.

40,62
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0076
Informata të shpejta
(0)

Keni filluar të merreni me elektronike? Ju duhen vegla te mira?

15,72
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LEP-0346
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, NiMh Rechargeable Battery 1.2 V, Charger

20,46
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LEP-0139
Informata të shpejta
(0)

Per performance precize dhe prefekte per te gjithe tekniket e elektronikes.

987,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0331
Informata të shpejta
(0)

Loging Paketa, Tester per bateri + 4 bateri alkaline.

7,15
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0259
Informata të shpejta
(0)

Pistolete per ngjitje 200W me patrona ekstra.

18,37
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0338
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, 40 W Green / Yellow Mini Drill, 24 W AC/DC Power Supply

51,87
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LEP-0339
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, 40 W Mini Drill Green / Yellow, 24 W AC/DC Power Supply

55,21
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LEP-0348
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Pliers Combination 180 mm, Precision Knife 170 mm, Spare Blades Knife 18 mm

21,18
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LEP-0420
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, Smart Device- Black Bluetooth Bracelet, Transparent Waterproof Beach Bag

12,61
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LEP-0260
Informata të shpejta
(0)

Pistoletë për ngjitje 80W me patrona shtesë

40,7
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0257
Informata të shpejta
(0)

Pishtolet për ngjitje me mbajtes dhe me patrona shtesë.

18,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0344
Informata të shpejta
(0)

LOGING PACKAGE, 50 W Solder Station, Set ESD Wrist Strap, Spare Heater, Soldering Iron, 50g Soldering Paste

73,41
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LEP-0421
Informata të shpejta
(0)

LOGING Package, soldering station with power of 50W, soldering paste and antistatic bracelet for protection against static electricity.

121,4
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.