Skip Navigation Links.

Rezultatet e kërkimit

132 artikuj të gjetur instek
Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 9
INSTEK LCR-08
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LCR-08
Chip Tweezers, LCD Meter, Instek
332,52
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK LCR-07
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LCR-07
Test Leads, LCD Meter, Instek, Alligator Clips
132,7
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK SFG-1013
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: INSTEK SFG-1013
DDS Gjenerator i Funksionit, SFG-1013, 1x 3MHz, GW Instek
335,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GOM-805
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GOM-805
Miliohm Meter, DC, Low-Resistance
1.213,67
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK LCR-06A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: LCR-06B
Test Leads, LCD Meter, Instek, Kelvin Clips
184,21
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-207
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-207
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 70 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
1.510,74
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-210
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-210
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 100 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
1.668,64
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-220
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-220
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 200 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
2.134,3
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-307
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-307
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 70 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
1.758,29
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-310
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-310
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 70 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
2.086,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDS-320
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDS-320
Oshiloskop, dhe Multimetër, Dores, 2 x 200 MHz, 7.0 LCD, CAT II 300 V, Instek
2.559,82
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GOM-804
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GOM 804
Miliohm Meter, DC, Low-Resistance
734,63
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GSP-730
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GSP-730

Analizator i spektrit me gamë të frekuences 9kHz-3GHz.

1.196,28
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK MDO2102A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MDO-2102A
Oshiloskop Digjital, MDO2102A, 2x 100MHz, 2GSPS, GW Instek
1.268,54
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK MFG-2120
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MFG-2120MA
ARB Gjenerator i Funksionit, MFG-2120, 1x 20MHz, GW Instek
735,97
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.